AnR Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Mam M4A1 G&P, teraz chciałbym zamontować sobie takie RIS'y. http://www.ebairsoft.com/lite-rail-rail-p-2310.html Pierwsze pytanie, będą pasować? Ktoś sobie kupował podobne? Druga sprawa, jak sama lufa sie będzie trzymać wewnątrz, jest jakiś montaż na rure gazową? Czy musze również kupować nową lufe zewnetrzną. Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Z tego co wiem to jest free float, więc musisz kupić składaną muszkę z wejściem na rure gazową. Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Co prawda nie mam u siebie takiego zestawu szyn, ale w każdym razie z identycznym sposobem montażu do korpusu repliki oraz samej lufy zewnętrznej. Do CA, ICS jak i KA pasują idealnie, nie wiem jak będzie z G&P. Co do samego montażu, już dokręcenie jednej śruby uniemożliwia/blokuje jakiekolwiek luzy na risach, można wbijać gwoździe i nawet nie drgnie ;p Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Czyli jakie części są potrzebne do montażu takiego frontu? Lufa zewnętrza i...? Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Czyli jakie części są potrzebne do montażu takiego frontu? Lufa zewnętrza i...? Sam front, lufa zewnętrzna oraz dedykowany klucz np. KLIK!, tyle, że ten ostatni nie jest konieczny (Patrz - klucz żabka, sprawdza się idealnie) Zresztą, co tu dużo pisać, przejrzyj manual Stickamna http://www.weaponevolution.com/forum/showthread.php?t=1 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 Wielki dzięki za link! Już wiem wszystko! :> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts