decigner12 Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Cześć, mam kojeny i raczej nie ostatni problem, a mianowicie przez swoją "manię przeładowania" rozwaliłem atrapę suwadła, tą plastikową wkładkę, która przykrywa hop-siupa(standard TM).Pękła z przodu, a właściwie się odłamała(jak przód GB). Nie wiem co z tym zrobić przykleić? Czy ewentualnie da się kupić taką atrapę? Jeżeli nie, to wywala replikę do piwnicy, tylko GB sobie zostawię... Edited October 26, 2009 by decigner12 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 O atrapę suwadła chodzi? Może to będzie pasować klik. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Raczej nie o to chodzi. Jeśli jest to część, o której myślę, nie wiem jak to nazwać- "plastikowa ramka", między body a pokrywą, to nie kupisz jej, pozostaje sklejenie, albo czatowanie na komisach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts