ORM Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Witam. Mam problem z tym gadziakiem. Z zaworu ucieka gaz. Mozna powiedziec ze sprintuje :) Kupilem gadziaka jako 100% sprawny, no ale widac jak Polacy sa prawdomowni :P Nie wiem co z nim moze byc nie tak. Dlaczego ten gaz tak ucieka... Jakies pomysly? Oprocz tego by dac go na gwarancji (ma 9 miechow ale zalezy mi na czasie a jak wiadomo military zamula) albo zakupieniem nowego maga :) Quote Link to post Share on other sites
Szpadel Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Wysyłać sie nie opłaca bo to może długo trwać, a pewnie sam to możesz sobie naprawić tylko napisz jeszcze z którego zaworu :lol: . Quote Link to post Share on other sites
Klocek Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 Ja w swoim S&W dokrecilem imbusem zaworek (po uprzednim przesmarowaniu smarem silikonowym)jezeli mowa o zaworze spustowym Quote Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Hej,mam smitha i miałem podobny problem,wykręciłem zawór,na gumową uszczelkę nakleiłem kawałek taśmy gumowej i po sprawie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts