qba223 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ostatnio zmieniłem sprężyne w gb i założyłem nowe okablowanie. Po tej operacji replika strzela, ale kulki "lecą" na 2 metry, a często z lufy wylatują po 2 kulki przy singlefire. Co zrobić? Wymiana hu? Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Pewnie złe połączenie dyszy z komorą HU, a że dwie kulki lecą to prawdopodobnie wina gumki. Quote Link to post Share on other sites
qba223 Posted November 1, 2009 Author Report Share Posted November 1, 2009 Naciskam na spust i zaglądając przez dziure, gdzie podawane są kulki w ogóle nie porusza się ta dysza przy gb. Popychacz się rusza, ale dysza stoi w miejscu, może za mocna spręzyna? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Skąd wiesz, że rusza się popychacz? Może nie zaczepiłeś sprężynki popychacza i nie rusza się z dyszą. A jeśli faktycznie popychacz się porusza to może dysza spadła z popychacza (lub sam ją ściągnąłeś i źle założyłeś)... Quote Link to post Share on other sites
qba223 Posted November 4, 2009 Author Report Share Posted November 4, 2009 źle dyszę zamontowałem, reszta była git, teraz śmiga, że aż miło. Dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts