Jackson Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Czy ktoś z maniaków może coś wie o istnieniu i możliwościach nabycia dokręcanej lufu do Ingrama KSC? W katalogu KSC jest zdjęcie takiego ustrojstwa, które nakręca się jak tłumik. Niestety nie mam zdjęcia, ale takie coś ma w łapkach maskotka-logo "Firearms". Będę wdzięczny za pomoc. Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Kolega miał Mac'a z Ksc ichyba wiem o który ci chodzi ,ale mi sie wydaje że to nie jest dokręcane ,tylko jako całoś :wink: Link to post Share on other sites
Jackson Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 Ten element przedłużający lufę musi być dokręcany.... Jeśli byłby dostepny na rynku, to znacznie poprawiłby celność M11 - co w połączeniu z 320 fts budziłoby respekt u każdego posiadacza AEG :D . Do tego dodajmy zawór o większej przepustowości, silniejszą sprężynę i .... :D mamy broń główną o przyzwoitych parametrach. Link to post Share on other sites
rezul Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 ehh kolejny maniak ktory chce robic z M11 snajperke za kase ktora wydasz na upgrady w polaczeniu ceną M11 mialbys juz bez problemu "broń główną o przyzwoitych parametrach" Link to post Share on other sites
PaD Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 tez sie zastanawialem nad zainwestowaniem calkowicie w m11 ale Rezul ma racje. a mozna ta lufe gdzies wogule kupic? nie lepiej nabyc sobie jakies metalowe czesci od real steel m11 (niektore pasuja po niewielkich przerobkach) - www.rpbusa.com - wcale nie taka drodzizna :wink: pozdro Link to post Share on other sites
Jackson Posted July 23, 2004 Author Report Share Posted July 23, 2004 A precyzyjna lufa o zwiększonej długości, zakamuflowana we wnetrzu tłumika? Próbował ktoś? Link to post Share on other sites
NFZ_Dywan Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Przepraszam, moze sie myle, ale z tego co sie orientuje nie ma czegos takiego jak lufa precyzyjna do m11 KSC :roll: troche szukalem tego po necie, kiedy jeszcze sam uzywalem tego 'rozpylacza' Link to post Share on other sites
PaD Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 mylisz sie. przeprosiny przyjete ;) zobacz na MG.pl Link to post Share on other sites
NFZ_Dywan Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 Patrze i nie widze 8O :D . Żeby było w temacie - to co ma maskotka FA to raczej nie jest dokrecaną lufą a raczej czymś w stylu tłumika. A poza tym, gdyby w wersji asg lufa wewnetrzna składała sie z 2 skręcanych ze sobą części, to tak zmodyfikowany m11 strzelalby zapewne gorzej niz wersja stock'owa. Link to post Share on other sites
PaD Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 hmm no ja tez nie widze :D ale WOGULE istnieje lufa prec. do m11. i na MG.pl byla ale tez nie moge znalezc :roll: (gdyby dzialala obcja szukaj bylo by latwiej ). ale napewno jak zagadasz ze sprzedawca to bedzie wiedzial o co chodzi. :wink: taki tlumik z dziurkami to byl na zdjeciu w instrukcji od m11 nie wiem po co to ale wyglada niezle heh. w prawdziwej broni te dziurki przepuszczaja gazy czy cus, ale nie wiem co to daje :wink: pozdro Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 http://www.mac10.org/ :D Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Te dziurki są po to żeby chłodzić lufe :wink: Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 Teraz wiadomość z ostatniej chwili dla posiadaczy Maca 11 KSC!!!! Na machniegunie pojawiło sie metalowy body G&P :D Teraz tylko czekać na magnezium bolt (Chyba zaczne zbierać kase na Maca :D ) Link to post Share on other sites
PaD Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 tia tez sie tym podjaralem :D kurcze bym sobie chetnie zainwestowal w ingrama tzn kupil wszystkie mozliwe dodatki do niego, ale za ta kase mialbym spokojnie dobrego aega :? ps co to jest magnezium bolt? ten motajacy sie bolec z magnezu? :P Link to post Share on other sites
PaD Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 znalazlem ciekawy sklep http://www.ftfindustries.com/smg_parts.htm wszystkie czesci do ingramow real steel i to tanio. mysle ze bolec, sprezyna powrotna i kolba powinny pasowac do m11 ksc. moze jakby sie uprzec to po przerobkach i upper reciever by pasowal :twisted: . moze niewielu to obchodzi ale to taka ciekawostka a ja np jestem maniakiem ingrama i dobrze w ryj bylo by umiescic w nim troche czesci z ostrej broni :twisted: pozdro Link to post Share on other sites
lob19 Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Tez wlasnei kupuje sobie dwa Ingramy KSC na raz :D Chcialem meic jednego + potem kupic bron glowna, ale stwierdizlem, ze zaden duzy AEG nie pdoba mi sie tak bardzo jak Ingram :D Posiadanie dwoch zwieksza koszty (Gaz, kulki) a poza tym jestem maniakiem symetri - jak tlumik to w obu, jak dodtakowy mag, to od razu dwa :D A wspaniale by bylo kupid preclufe, metalowe body, sprezynke, tlumik, zawor o zwieksoznej przepustowosci... ech.. marzenia... marzenia... [ Dodano: 28 Maj 2006 23:39 ] dobrze w ryj bylo by umiescic w nim troche czesci z ostrej broni :twisted: To zamontuj lufe z ostrej wersji :D Przy kalibrze 9mm beda super osiagi :D :D :D ;) Link to post Share on other sites
Westie Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Brawo. Dostajesz Złotą Łopatę i tytuł Grabarza Miesiąca. Wykopałeś martwy temat sprzed dwóch lat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts