Snipernr1 Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 (edited) Witam. Idzie zima i mam pytanie do Was a mianowicie ; obecnie mam 9.6 V 1500 mAh firefoxa i stockowy 8.4 V z repliki AK74 Cymy. Ile strzałów na chłodach mogą wytrzymać te akumulatory przy stockowym gearboxie + mosfet. Myślę o dokupieniu aku i czy kupić large do stałej kolby pojemności 4000 mAh i kombinować z montażem czy stick 1500 mAh jest wystarczający. Pzdr. Edited November 3, 2009 by Snipernr1 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Mam 9.6V 1500mAh FireFox'a NimH na małych ignowach (typ mini) i ciągnie SP130 na 19k/s, starcza na ok. 1200 strzałów, bo więcej nie wystrzelałem na tej sprężynie jak narazie. Brak mosfeta, kable głośnikowe przekrój przewodnika 1mm - regulacja silnika, zębatek i smarowanie jest na wysokim poziomie, a to też jest ważne. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Mam 9.6V 1500mAh FireFox'a NimH na małych ignowach (typ mini) i ciągnie SP130 na 19k/s, starcza na ok. 1200 strzałów, bo więcej nie wystrzelałem na tej sprężynie jak narazie. Brak mosfeta, kable głośnikowe przekrój przewodnika 1mm - regulacja silnika, zębatek i smarowanie jest na wysokim poziomie, a to też jest ważne. Dzięki za odp. ale jednak co sprzęt to inaczej się to przedstawia.Nie pozostaje jak samemu sprawdzić . Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts