Snipernr1 Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Witam.Ponieważ mój AK 74 jest trochę za długi do walki w pomieszczeniach chciałbym w szybki czasie zmieniać go w AKS74. Czy jest możliwe? czy szybciej na AK-105 mając na uwadze dostępność akcesoriów w sklepach? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Może kolega nam zdradzi jakiej firmy to AK? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 (edited) Jeśli to jest Bozi to napisz do mnie na PW/GG (numer w profilu), będę miał propozycję. I bynajmniej nie chodzi tu o to że będę chciał Ci to zrobić ;) Edited November 6, 2009 by MAJOR762 Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 (edited) Jest to Cymka 40 C. I mysląc nad opcją AKS to raczej bedzie problem z połączeniem lufy z body porównując po zdjeciach chyba że się mylę. Chwyt w AKs jest chyba krótszy.Bo patrząc na AK105 to kwestia wumiany lufy zewnt. i muszki. Edited November 6, 2009 by Snipernr1 Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 A więc ostateczna opcja wyszła taka że właśnie zakupiłem AKS74 Cymka 45A i problem z głowy :wink: No chyba że ktoś coś wniesie do tematu informacyjnego dla innych. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts