blood-rayne Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Witam Kupiłem uzywana replika CA m15a4. Uzywalem jej jakis czas ( godzin) i bron sie zaciela, lecz po popukaniu w korpus zaczela dzialac przez chwilke nastepnie znowu sie zaciela ?? ( tlok nie porusza sie). Po nacisnieciu sputu czyc lekkie poruszenie silnika. Bateria nie byla ladowana i nie mam mozliwosci jej naładowac (chwilowo). Tu pojawia sie moje pytanie czy to wina baterji czy moze zepsuło sie cos w GB ?? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Jak naładujesz, a najlepiej jeszcze ówcześnie uformujesz ten pakiet i nie będzie działać to dopiero zacznij się martwić o replikę. Tak czy inaczej przez wzgląd na to, że to używka to polecam zrobić mechanizmowi przegląd i konserwację. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 No zazwyczaj brak prądu powoduje, zę elektryczne repliki nie chcą działać ;-) . Naładuj a potem jak nie zadziała zaserwuj replice seriwis. Quote Link to post Share on other sites
Karczownik ZW Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Ja mam to samo ten sam model i wydaje mi się, że nie jest to problem natury "elektrycznej". Zmieniłem baterię, a i tak się zacinał. To co opisujesz zostało dość szeroko skomentowane kilka tematów wcześniej w wątku dotyczącym g36. Obejrzyj sobie ten filmik http://www.mechbox.com/mechbox/v2-mechbox-...ng-upgrade.html Edited November 13, 2009 by Karczownik ZW Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts