bubolec_911 Posted January 3, 2010 Author Report Share Posted January 3, 2010 (edited) wybaczcie za post pod postem ale funkcja edycji nie działa... ... tak przeglądałem forum i znalazłem temat w którym coś podobnego dzieje się komuś z RK-05, myślę że może to być to samo co w moim RK-02 temat: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=71713&st=0 jak myślicie? Edited January 3, 2010 by bubolec_911 Quote Link to post Share on other sites
bubolec_911 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 dobra, napisałem do krakmana ile kosztowałby przegląd GB, podali cenę 35pln + ew. koszty naprawy części... Mam do nich wysyłać czy obecni na naszym forum serwisanci zrobią mi to taniej? (Pytanie kieruję do Poldeck'a, Gogina, AnR...) ;) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) Mam do nich wysyłać czy obecni na naszym forum serwisanci zrobią mi to taniej? (Pytanie kieruję do Poldeck'a, Gogina, AnR...) ;) Odpowiedz sobie sam, jak chcesz by zostało to zrobione. Szczerze mówiąc to złożyłbym to za darmo, gdybyś faktycznie mieszkał w tym drugim Bolesławcu, na Dolnym, a nie w Łódzkim. Ogólnie to troszkę smutne rzeczy robiłeś/robiliście(?) z tym GB, ale nie ma rzeczy niemożliwych, wszystko da się złożyć :-P. Edited January 8, 2010 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
bubolec_911 Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Odpowiedz sobie sam, jak chcesz by zostało to zrobione. Szczerze mówiąc to złożyłbym to za darmo, gdybyś faktycznie mieszkał w tym drugim Bolesławcu, na Dolnym, a nie w Łódzkim. Ogólnie to troszkę smutne rzeczy robiłeś/robiliście(?) z tym GB, ale nie ma rzeczy niemożliwych, wszystko da się złożyć icon_razz3.gif. Ano tak wyszło, więc ile byś sobie życzył za przegląd tego GB? Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Dżizusie co to randka w ciemno? :-F Jest coś takiego jak PW :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts