Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH]Pokazy ZOA z okazji święta policji 24.VII.2004

Recommended Posts

Witam

wczoraj byłem na pokazie sprawności policji z okazji święta policji. Zarząd Operacji Antyterrorystycznych (ZOA) wspomagany przez SPAT z Gdańśka (i chyba też z Białegostoku, nie pamiętam miasta) odbijali barkę na Wiślę. Pokaz był w pyte (jakby to Kapral powiedział :wink: ). Dużo huku (flashbangi, petardy wojskowe, ślepaki) dymu i niezłego pokazu. No i jaki sprzęt można było pooglądać....g36k z celownikiem holograficznym i podwójnym magazynkiem bębęnkowym 8O , g36c, mp5F itd... Wypstrykałem całą klisze, jak wywołam i zeskanuję to zamieszcze. Mój kumpel robił zdjęcia cyfrówką, jak będą to również zapodam. Może ktoś z was też był na tym pokazie? Może zrobił zdjęcia?

Opis z onetu: http://info.onet.pl/954939,11,item.html

U nas swieto policji obchodzono tydzien temu w formie festynu z pokazem umiejetnosci (walka wrecz, ochrona VIPa, walka z tlumem, lamanie desek i wapiennych klockow na funkcjonariuszach:).

Dowiedzialem sie, ze bialostockie Tygrysy jako jedyni w Polsce maja wydzial specializujacy sie w ochronie VIPow.

Bylo ciekawie bo caly sprzet AT moglem obejrzec z bliska. Pogadac z funkcjonariuszami a na koniec przywiozlem z kolega repliki. Antyterrorysci bardzo 'zfazowali' sie giwerkami i w koncu zrobili sobie z nimi zdjecia (rysiek, g36). Ogolem byla niezla dyskusja porownawcza :wink:

Przyznam, ze takie imprezy to swietna rzecz. Osoby jak ja, ktore nie maja zbytnich kontaktow z funkcjonariuszami odzialow specialnych/AT maja szanse na lepsze obcykanie sie w temacie 8) (nie tylko przez internet).

wczoraj byłem na pokazie sprawności policji z okazji święta policji.

ech, trzebabylo dac tez znac PRZED pokazem :)

nie kazdy ma czas na sledzenie na bierzaco gazet i TV w poszukiwaniu zapowiedzi takich atrakcji :(

wczoraj byłem na pokazie sprawności policji z okazji święta policji.

ech, trzebabylo dac tez znac PRZED pokazem :)

nie kazdy ma czas na sledzenie na bierzaco gazet i TV w poszukiwaniu zapowiedzi takich atrakcji :(

Sorry :roll:

Bede pamiatał na przyszłość. Trzeba śledzić na bierząco www.policja.pl 8)

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...