ORKAN_Hubert Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Witam wczoraj byłem na pokazie sprawności policji z okazji święta policji. Zarząd Operacji Antyterrorystycznych (ZOA) wspomagany przez SPAT z Gdańśka (i chyba też z Białegostoku, nie pamiętam miasta) odbijali barkę na Wiślę. Pokaz był w pyte (jakby to Kapral powiedział :wink: ). Dużo huku (flashbangi, petardy wojskowe, ślepaki) dymu i niezłego pokazu. No i jaki sprzęt można było pooglądać....g36k z celownikiem holograficznym i podwójnym magazynkiem bębęnkowym 8O , g36c, mp5F itd... Wypstrykałem całą klisze, jak wywołam i zeskanuję to zamieszcze. Mój kumpel robił zdjęcia cyfrówką, jak będą to również zapodam. Może ktoś z was też był na tym pokazie? Może zrobił zdjęcia? Opis z onetu: http://info.onet.pl/954939,11,item.html Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 bylo troche materialu filmowego pokazanego w dzienniku..........wygladalo to ladnie chociarz zbyt bajkowo jak dla mnie :wink: no ale co pokaz to pokaz trzeba sie pochwalic wszystkim :twisted: czekamy z niecierpliwoscia na te fotki :wink: Link to post Share on other sites
Wraith Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 U nas swieto policji obchodzono tydzien temu w formie festynu z pokazem umiejetnosci (walka wrecz, ochrona VIPa, walka z tlumem, lamanie desek i wapiennych klockow na funkcjonariuszach:). Dowiedzialem sie, ze bialostockie Tygrysy jako jedyni w Polsce maja wydzial specializujacy sie w ochronie VIPow. Bylo ciekawie bo caly sprzet AT moglem obejrzec z bliska. Pogadac z funkcjonariuszami a na koniec przywiozlem z kolega repliki. Antyterrorysci bardzo 'zfazowali' sie giwerkami i w koncu zrobili sobie z nimi zdjecia (rysiek, g36). Ogolem byla niezla dyskusja porownawcza :wink: Przyznam, ze takie imprezy to swietna rzecz. Osoby jak ja, ktore nie maja zbytnich kontaktow z funkcjonariuszami odzialow specialnych/AT maja szanse na lepsze obcykanie sie w temacie 8) (nie tylko przez internet). Link to post Share on other sites
Gromek Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 Mój kumpel robił zdjęcia cyfrówką, jak będą to również zapodam Zeby nie fatygowac ORKANA zrobie to sam :wink: *usuniete* Link to post Share on other sites
Foka Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 wczoraj byłem na pokazie sprawności policji z okazji święta policji. ech, trzebabylo dac tez znac PRZED pokazem :) nie kazdy ma czas na sledzenie na bierzaco gazet i TV w poszukiwaniu zapowiedzi takich atrakcji :( Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 wczoraj byłem na pokazie sprawności policji z okazji święta policji. ech, trzebabylo dac tez znac PRZED pokazem :) nie kazdy ma czas na sledzenie na bierzaco gazet i TV w poszukiwaniu zapowiedzi takich atrakcji :( Sorry :roll: Bede pamiatał na przyszłość. Trzeba śledzić na bierząco www.policja.pl 8) Link to post Share on other sites
FA_Jeżyk Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 A śmigłowce jak śmigały! Nie wiedziałem, że tak sie da i to Sokołem... Link to post Share on other sites
Foka Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ech... a ja to bym sobie zjechal na szybkiej linie :roll: Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 ech... a ja to bym sobie zjechal na szybkiej linie :roll: Dwa razy miałem bardzo szybką linę, co nie GuNNeR ? :wink: Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 Ciiiicho... nie rob offtopicu... i nie przypominaj mi... :P Stare czasy... No dobra, wróćmy do tematu. Faktycznie, sokół latał jak szalony, już myślałem, że będzie,, we have falcon down" ale na szczęście nie było ;] Link to post Share on other sites
Zjawa Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 http://www.militaryphotos.net/forums/viewt...pic.php?t=20861 Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted August 1, 2004 Author Report Share Posted August 1, 2004 A oto moje zdjęcia (dzięki Gromek za skany) PS: Jeśli zamierzasz gdzieś umieścić powyższe zdjęcia, skontaktuj się wpierw ze mną. Link to post Share on other sites
Zaitsev Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 SUUUPER fotki, sprzęt chłopaki też mają super. Coraz lepiej się dzieje. Mam jedno pytanie, czy ktoś wie jak nazywa się transporter (4 foto od dołu) którym dysponuje SPAT?? Ja obstawiam, że "Terror" :twisted: Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 18, 2004 Author Report Share Posted September 18, 2004 Mam jedno pytanie, czy ktoś wie jak nazywa się transporter (4 foto od dołu) którym dysponuje SPAT?? Ja obstawiam, że "Terror" :twisted: o ile dobrze pamietam to jest Lossot czy jakoś tak. Ale nie nalezy do policji, ona go tylko wypozyczyla na pokaz. ATecy maja BTRa :wink: Link to post Share on other sites
Zaitsev Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Właściwie to chodziło mi o "pieszczotliwą" :wink: nazwę tego konkretnie pojazdu, a nie o model ale to też warto wiedzieć. Na fotce widać "CSGT-"TE?????R"" Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 18, 2004 Author Report Share Posted September 18, 2004 Właściwie to chodziło mi o "pieszczotliwą" :wink: nazwę tego konkretnie pojazdu, a nie o model ale to też warto wiedzieć. Na fotce widać "CSGT-"TE?????R"" TERRIER Link to post Share on other sites
Recommended Posts