blacksilver Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 A więc jakich firm polecacie, chodzi o odwzorowanie wyglądu zewnętrznego. Słyszałem, że VFC jest bardzo dobrze wykonany i mam takie pytanie czy do an/peq 2 vfc wejdzie taki: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3389 akumulator, chodzi mi o jego grubość, wiem że wymiary są podane i wg. nich powinien wejść, ale różnie to bywa i jeśli ktoś ma informacje czy pasuje to proszę o podzielenie się nimi. [Nie zaczyna się wypowiedzi od "a więc".] Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Chińczyki robią dobre kopie ATPIAL - poszukaj na forum, bo ktoś je sprzedaje. Bateria nie wejdzie, jest stanowczo za długa. Quote Link to post Share on other sites
blacksilver Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 Wewnątrz pojemnika zmieści się pakiet akumulatorowy o maksymalnej wielkości 130x64x18mm Wymiary pakietu: Długość - 12.5 cm Szerokość - 3.5 cm Grubość - 1.8 cm Jest przecież 0,5 cm luzu to powinna wejść ta bateria. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Chińczyki robią dobre kopie ATPIAL - poszukaj na forum, bo ktoś je sprzedaje. Bateria nie wejdzie, jest stanowczo za długa. Atpial != Peq2, a autor tematu chciał Peq2. Quote Link to post Share on other sites
Victim Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 chyba raczej atpial=an/peq15 ale wydaje mi sie, że to właśnie chciałeś napisać :D Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ahhh, pardom ;) Więc faktycznie weź VFC, ten pakiet co zapodałeś wejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 chyba raczej atpial=an/peq15 ale wydaje mi sie, że to właśnie chciałeś napisać :D != nie równa się ;) Eh ta obowiązkowa matura z matmy. :-P Quote Link to post Share on other sites
blacksilver Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 a jakie jeszcze peq 2 są dobrze odwzorowane, najlepiej żeby nie były wiele droższe od VFC czyli do ok. 150 zł? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Używany moduł ANPQ firmy STAR, wg mnie bardzo dobrej jakości. 2 wielkości: standardowa (małe batki) i powiększona (batka nawet 9,6 LARGE) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts