tkn07 Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Siema :D Czy ktoś już próbował zmniejszczyć moc w reworwerze "8"? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5201 Szukam jakiego kolwiek pomysłu na zredukowanie do ok 350 fps. Szukałem i nic :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 zmień sprężynę kurkową na słabszą? Ponawiercaj kurek żeby był lżejszy? Wywierć otworki w lufie i odpoleruj od środka? Quote Link to post Share on other sites
tkn07 Posted November 15, 2009 Author Report Share Posted November 15, 2009 skąd ja skołuję sprężynę kurkową :D lufa odpada, nie chce aż tak drastycznie zmniejszać fps'ów :D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 kwestia ile nawiercisz. Sprężynkę możesz oryginalną skrócić o zwój lub dwa razy po pół zwoja, z obu końców. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Taki mały ot: Z tej klamki sam się postrzeliłem niefortunnie wkładając ją za pasek na strzelance, niestety nie miałem kabury, klamra zahaczyła o spust i z odległości 1cm strzelił mi w udo, mijają 3 tygodnie i do tej pory rana się nie zagoiła, ciężko o kaburę do tego stąd taka historia. Zmniejszenie prędkości wylotowej to dobre posunięcie zwłaszcza ze na pełnej butli to ma do 700fps (mierzone). Skrócenie sprężyny napinacza kurka mało da, za to skrócenie iglicy bardziej pomoże, moja taka teoria. Nie mniej jednak klamka ma przesadną moc, z 8 calową lufą to mała snajperka i nei nadaje się do CQB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts