piotrek83 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Witam:) czy ktoś posiada tą wersję gietki? jak w rzeczywistości sprawdza się tłumik, jak wykonana jest szyna i kolba (czy jest wytrzymała)? Czy warto dopłacać do tego modelu w porównaniu z 608-6 i 608-2 (chodzi o wymiary i długości luf) W góry dziękuję za wyrozumiałość i info:) Quote Link to post Share on other sites
hasfa Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Po 1... długość lufy :] jakie znaczenie ma to, jeżeli i tak w airsoft'cie dł. lufy zbytnio nie gra wiekszej roli (chodzi mi tu o 5~10cm ;) ) Po 2.... Długość jest w porównaniu do zwykłej wersji K prawie niezauważalna. Po 3... Po co zakładasz nowy temat skoro wygodniej i szybciej byłoby napisać odpowiedz lub poszukać jej w temacie o g608-2 (g36k ris) Quote Link to post Share on other sites
HellCat Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Po 3...Po co zakładasz nowy temat skoro wygodniej i szybciej byłoby napisać odpowiedz lub poszukać jej w temacie o g608-2 (g36k ris) Jak to: "po co"? Żeby był większy bałagan na forum, co za głupie pytanie... Gietka w wersji K, z precką i gumą systemy jest najlepszym wyborem w tej cenie (nie mówię o używkach). Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Po 1...długość lufy :] jakie znaczenie ma to, jeżeli i tak w airsoft'cie dł. lufy zbytnio nie gra wiekszej roli (chodzi mi tu o 5~10cm icon_wink.gif ) Oj nie wiem. AEGi to dość precyzyjne urządzenia i ten ułamek sekundy więcej, który kulka będzie pokonywać przez te 5cm, szczególnie w precyzyjnej lufie może znacznie zaważyć na celności, czy, może już w mniejszym zakresie (ale jednak) zasięgu strzału. Edited December 1, 2009 by PiterTKD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts