hightower Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Każdy maniak, oprócz użytkowania broni, powinien znać jej budowę i zagadnienia techniczne - powinien potrafić z zamkniętymi oczami rozebrać i złożyć swoją broń, nawet na polu bitwy. Żadnej książki, czy instrukcji, na temat tego nie widziałem, zatem piszę: !Pierwsze kroki! Czego mogę się spodziewać po odkręceniu śrubek, na co uważać? Jak nie zepsuć broni? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Wszystko zależy od modelu repliki oraz jej firmy. Jest od groma samouczków w internecie. W dziale o tuningu znajdziesz linki do największych stron o tej tematyce. Quote Link to post Share on other sites
hightower Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 Model: G22 Producent: Well Napęd: GG Wszystkie samouczki jakie udało mi się znaleźć to wersje sprężynowe. Jeżeli chodzi o linki z forum, to interesujące mnie padły. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 wszystko sprowadza się do tego żeby przy pierwszym rozkładaniu nie pomieszać. Części układać obok siebie, w takiej pozycji jak mają być zamontowane (np częsci bolta). Potem już się to robi z zamkniętymi oczami. Zasada: składa się w odwrotnej kolejności niż się rozkładało i wszystko działa. Serio. Quote Link to post Share on other sites
hightower Posted November 23, 2009 Author Report Share Posted November 23, 2009 Czyli luzik. ok, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts