Dżoker Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Witam. Takiego problemu nie widziałem więc piszę nowy temat. Mam takowy problem :cry: z replika M16A4 PJ, ponieważ replika strzela lecz nie wylatuja kulki. :/ Może mi się zdaję lecz gb wydawał jakiś inny dźwięk (nie na 100%) :strach: popsuło mi się to gdy puszczałem serie (kolejna po małej przerwie) :killer: Proszę o pomoc w miarę szybko, ponieważ chcę naprawić to jak najszybciej, aby pojechać na kolejny zlot. (z innymi magami jest to samo) Z góry dziękuję Dżoker :!: :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Wybij piny i oddziel górną część repliki od dolnej. Zobacz czy rusza się dysza przy strzale (taki plastik wystający z gearbox'a). Jeśli się rusza to sprawdź czy nie zablokowała się kulka w lufie, lub nie podwinęła gumka. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 A potem dokładnie przecioraj lufę ze 20 razy i dopiero spróbuj ponownie strzelić. I na przyszłość czyść często lufę. Quote Link to post Share on other sites
Dżoker Posted November 28, 2009 Author Report Share Posted November 28, 2009 (edited) dziękuje za pomoc wszystko działa ( kulka byla w lufie zablokowana ) WIELKIE DZIEKI WAM DO ZAMKNIECIA Edited November 28, 2009 by Dżoker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts