O'Neill Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Problem polega na tym, że nie jestem w stanie odkręcić takiej metalowej części przykręconej (przytwierdzonej) do lufy zewnętrznej mojej m4 (p&j). Ta część służyła do przytwierdzenia plastikowego body emki. Teraz kiedy zorganizowałem sobie metalowy korpus ta część jest mi nie potrzebna aby przykręcić body do lufy. I właśnie moje pytanie brzmi: Czy to coś da się w ogóle odkręcić? Już łupałem w to młotkiem i nic. Może jest tam jakaś malutka ukryta śrubka, która to przytrzymuje? Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Jak możesz to zrób fotę i zaznacz na niej o co ci chodzi. Wydaję mi się, że o... no właśnie nie wiem. Edited December 1, 2009 by Antek6 Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Hm? Również nie wiem o czym piszesz. Najlepiej zdjęcie, wyraźne, ładne, duże :). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ja wiem o co chodzi. Chodzi o metalowy element z gwintem na delta ring, który to znajduje sie miedzy połówkami plastikowego body. Panowie młodzi grzebacze nie kojarzą :-F . Łapiesz ten element narzędziem jakimś (imadło się nada) i odkręcasz pierścień, którym mocujesz połówki przedniego chwytu. Odkręcanie delta ringa polecam zrobić tak: wsadzasz klucz do odkręcania tarczy szlifierki kątowej w ząbki i odkręcasz. Koniec filozofii ;-) . Jeśli nie masz takiego klucza to śrubokręt, młotek i pukasz po ząbkach aż się odkręci. Quote Link to post Share on other sites
O'Neill Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Dzięki wielkie:P. Wypróbuje. Dzięki :P. Wypróbuje. Achhhh. I wszystko jasne. To było przykręcone do delta ringu, a nie do samej lufy:P. Naprawdę wielkie dzięki. Edited December 1, 2009 by Invisible Hunter Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 Polecam się na przyszłość ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts