kluchu Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 je legalnie z kumplami przerabiam malucha tak ze ma silnik od tico(dojdzie w maju) do tego czasu moge go "oblaszyć" i zrocić "szyberdach" z podczepionym M60 AEGiem(ba z kąd wezmę pare tysiecy na M60 :) ) ogolnie strona techniczna mojego przerobironego pojazdu wyglada tak: aluminiowe rurki do okola ( wczesniej pozbyliśmy się nadwozia ) redukcja wagi oczywiście, i zmienione zawieszenie z kolami (felgi aluminiowe oczywiscie :D ) zeby zrobic z tego wojskowy lazik wystarczy go oblachowac pomalowac na moro i dodac z tylu inne siedzenia(prostopadle do przednich) (mozna tez przedluzyc tyl ale ja w to sie z kumplami nei bawie bo nasz pojazd to ma byc rajdowka :D:D:D:D:D) ile za to wyjdzie nie wiem bo nie ja funduje czesci :) Quote Link to post Share on other sites
Sonny Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 kurcze a ja kiedyś widziałem Weelisa za 6 tyś złoty!! rocznik 60 (chyba)!! takie coś to by był klimat dopiero! Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Masz na mysli Willis'a? ;) Quote Link to post Share on other sites
Sonny Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 tak tylko niewiedziałem jak to sie pisze!! A w necie mi sie nie chciało sprawdzić(no leniwy jestem) A więc chodziło o Wilis'a Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts