Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] Walther P99 KWC

Recommended Posts

Witam!

Niedawno zakupiłem Walther'a P99 firmy KWC (ten ciężki z Hop-Up'em). Niestety w sklepie gdzieś zapodziali pudełko wraz z instrukcją.

Zatem mam pytanko:

Jak rozebrać ww. guna (konserwacja) lub jak i gdzie lać olej silikonowy (bez rozbierania) aby służył długo....?

Chyba że jest to opisane w instrukcji... i być może ktoś z Was może zeskanować i przesłać mailem...

Z góry dzięki za wszelkie uwagi i spostrzeżenia co do konserwacji ww. pistoletu.

Pozdrawiam,

kgalazka@interia.pl

Zatem mam pytanko:

Jak rozebrać ww. guna (konserwacja) lub jak i gdzie lać olej silikonowy (bez rozbierania) aby służył długo....?

WITAM

byc może to co powiem wyda sie dziwne i anormalne, lecz nie ma takiej potrzeby by go smarować, wystarczy czasem szprajem sylikonowym psikną zaznaczam psiknąc a nie nałożyć go kupe na pracujące częsci. Ten z kótrym miałem od czynienie nigdy nie został rozebrany w celu nasmarowania a z tego co wiem chodzi nadal bez zażutu, jednak faktem jest że nałożenie smaru w paście (silikonowy) potrafi osłabić gnata; tzn zamek może zacząć sie blokowac i trzeba go wyczyścić z nadmairu owego smaru jednak jesli nie uzywa sie pasty silikonowej a psikacza to wszystko bedzie OK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...