kgalazka Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Witam! Niedawno zakupiłem Walther'a P99 firmy KWC (ten ciężki z Hop-Up'em). Niestety w sklepie gdzieś zapodziali pudełko wraz z instrukcją. Zatem mam pytanko: Jak rozebrać ww. guna (konserwacja) lub jak i gdzie lać olej silikonowy (bez rozbierania) aby służył długo....? Chyba że jest to opisane w instrukcji... i być może ktoś z Was może zeskanować i przesłać mailem... Z góry dzięki za wszelkie uwagi i spostrzeżenia co do konserwacji ww. pistoletu. Pozdrawiam, kgalazka@interia.pl Link to post Share on other sites
matt Posted February 20, 2003 Report Share Posted February 20, 2003 Gdzie kupiles tego walterka za 160 zetek jestem chętny :lol: Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted February 22, 2003 Report Share Posted February 22, 2003 Zatem mam pytanko: Jak rozebrać ww. guna (konserwacja) lub jak i gdzie lać olej silikonowy (bez rozbierania) aby służył długo....? WITAM byc może to co powiem wyda sie dziwne i anormalne, lecz nie ma takiej potrzeby by go smarować, wystarczy czasem szprajem sylikonowym psikną zaznaczam psiknąc a nie nałożyć go kupe na pracujące częsci. Ten z kótrym miałem od czynienie nigdy nie został rozebrany w celu nasmarowania a z tego co wiem chodzi nadal bez zażutu, jednak faktem jest że nałożenie smaru w paście (silikonowy) potrafi osłabić gnata; tzn zamek może zacząć sie blokowac i trzeba go wyczyścić z nadmairu owego smaru jednak jesli nie uzywa sie pasty silikonowej a psikacza to wszystko bedzie OK Link to post Share on other sites
Recommended Posts