Tuksiak Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Ja też i były... I co teraz? :-P Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 Ja wiem: Każdy zostanie przy swojej zajebistej gumeczce! ;-) @rumak Wiem, forum czytam, szukać nie muszę... Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Problemem jest to ze gumke trzeba dopasowac do dyszy. Chinskie dysze sciete (koncowka dyszy) lepiej lapia miekkie guardery. Za to z tego co slyszalem repliki z prostymi dyszami (koncowka jest prosta, nie jest zeszlifowana na okolo) wspolpracuja dobrze z systemami bo maja twardsze kolnierze. Ostatnio wymienilem dysze w augu na deep fire (posilkujac sie tym ze deep fire w emce kumpla dawala idealna strzykawke na lufie a nie tylko dyszy ...) i narobilem sobie problemow. Dysza krotsza o 1 mm - od razu nieszczelnosc na guarderze, do tego po dopasowaniu zacinki (kulki zaginaly kolniez guardera do srodka i blokowalo sie naprawde mocno). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts