janek337 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Mam parę pytań dot. w/w repliki: 1. Czy jest sens montować w nim preckę? Jeśli tak to lepiej Madbulla 6,03 czy JBU 6,01 - obie są wew. teflonowane. 2. Taki zestaw wzmocnionych sprężyn http://www.specshop.pl/product_info.php ... ts_id=6013 coś da? 3. Jak jest z trzymaniem gazu w magazynkach? Trzeba zmienić uszczelki czy mogą zostać stockowe na początku? Z góry dzięki za odpowiedź! Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Co do pierwszego i drugiego nic nie napisze, ale ja od ponad roku mam stockowe uszczelki. Nic się nie dzieje :D Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Co do pierwszego i drugiego: o ile wiem większość dostępnych części jest dedykowanych do TM a WE nie jest kopią TM o ile pamiętam. Uważaj na zgodność. P.S. link nie kuka Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 No nie jest stricte kopią TMki, różnią się trochę. Ale z tego co patrzyłem to spro cześci można wsadzić od TMki m.in. sprężyny powinny pasować, co do luf nie wiem do końca Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 Jeśli chodzi o te sprężynki to nie takie ważne, ale czy widzicie sens instalowania precki? Jeśli tak to czy w gaziaku lepiej zamontować 6,01 czy 6,03? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 lepiej nineballa 6,03 niż "6,01" JBU. Liczy się firma a nie numerki na pudełku. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Ja myślałem nad Twisted Barell Tanio Koby, jest sens? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 ja bym nie polecił. Nie miałem ale czytałem o nich sporo i sądzę że nie warto. Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 (edited) No to mam kolejne pytanie, założyłem do pistoletu smycz i pierwsze co się stało to wypadło ucho o które ją zaczepiłem... Czy komuś już się to zdarzało i czy jeśli przykleję je kropelką to będzie jakiś problem? Z jego konstrukcji wynika że powinno być trzymane przez jakiś bolec, niestety nie mogę go zlokalizować. EDIT Właśnie zobaczyłem, że po prostu nie mam tego bolca trzymającego(mała część widoczna po wyjęciu dolnego fragmentu chwytu. Odeślę go do specshopu i niech to zamontują lub wymienią mi replikę. Edited December 25, 2009 by janek337 Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 Dobra dorobiłem to gówienko z uciętego gwoździa, siedzi elegancko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts