chmura666 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Witam mam problem a mianowicie: ładuje baterie 3,5h Bateria 1100mAh ładowarka 450 mA i gdy podpinam baterie do repliki wystrzele kilka kulek i bateria staje czasami jeszcze kilka razy strzeli na semi lecz gdy podłoncze baterie do innej repliki dziala :roll: wiecie o co może chodzić??? POMOCY :poddanie: proszę o szybką odp. bo jutro strzelanka :lol: Quote Link to post Share on other sites
Agata Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Jeżeli podłączasz do innej repliki i działa, to znaczy, że albo bateria ma za małą wydajność w stosunku do zapotrzebowania repliki na prąd, albo styki są zniszczone (ewentualnie wtyczka bądź kable). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Chyba już po tej strzelance ale na moje oko 3,5 godziny to też trochę za długo na tak małą bateryjkę. Quote Link to post Share on other sites
wiesiu Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) Lipa z baterią spróbuj ją na maksa rozładować i naładuj i powtórz to 2-3 razy Edited December 13, 2009 by wiesiu Quote Link to post Share on other sites
chmura666 Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 ok dzięki za odpowiedz może to przez mrozy bo jak szedłem na strzelanke wsadziłem baterie w rękawiczkę i strzelało dobrze Dzięki za pomoc !!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts