shinobi Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Witam, Czy ktoś z szanownych kolegów (bądź koleżanek) wie, gdzie można zaopatrzyć się w kaburę do pałki teleskopowej typu "baton", ale mocowanej poziomo w stosunku do pasa? Nie potrafię znaleźć takiego pokrowca w żadnym ze znanych mi sklepów, a wydawało mi się że widziałem u kogoś z forumowiczów takie coś na zdjęciu. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Z montażem do zwykłego pasa czy na molle? I jaki to pas, bo zwyczajny do spodni na upartego można by przepleść przez taśmy na tylnej części dowolnej kieszeni molle. Quote Link to post Share on other sites
mchrzano Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 marcin.chrzanowski@specops.pl napisz do mnie z przypomnieniem to zapuszczę 1 sztukę do odszycia dla ciebie Quote Link to post Share on other sites
shinobi Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 @Ohtar Chodzi mi o montaż do zwykłego pasa do jeansów, choć jak mówisz da się też w ten sposób zastosować kieszeń molle. @mchrzano Poszedł mail. Quote Link to post Share on other sites
shinobi Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 z góry przepraszam za post pod postem. Właśnie dotarło do mnie, że zapomniałem o jednej rzeczy - w zasadzie najbardziej pasowała by mi taka kabura z kydexu. Widziałem kiedyś coś takiego u jednego z forumowiczów - to była kabura mocowana pod kątem około 45 stopni. Czy ktoś może wie, gdzie można coś podobnego nabyć? Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Zagadaj do któregoś z pochworobów na www.knives.pl Różne rzeczy z kydexu robią więc i z tym nie powinno być problemów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts