Foka Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Głupie pytanie - jak krzyknąć w grze "Stop"? W Setupie nigdzie tego nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Stop automatycznie krzyczy medyk gdy zaczyna leczenie ;) Z poziomu menu nie do zbindowania. Może w plikach siedzi. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Właśnie wczoraj wieczorem zauważyłem, że to "samo" działa :) Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Swoją drogą to nigdy nie grałem w grę w której miałbym przegrane 800 godzin na jednej mapie :D "The bridge" rządzi :) Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Mam problem. Posiadam dość standardowego kompa: AMD Athlon 4400+ HD 4850 Palit 2gb ram Dysk 8600obr/min I AA3 tnie się tak mocno, że muszę grać na low grafice oraz rozdzielczości 1440x7XX. Jest to mocno denerwujące pomimo, że Crysis chodzi na max detalach elegancko i płynnie (po wsadzeniu dodatkowego ramu) a tu mam klatkowanie przy najniższych ustawieniach. Nie dość, że kartę ustawiłem na max wydajność, procka podkręciłem do jakiś 2,5GHz to i tak mam ch*&niue. Internet jest dobry, pingi do max 50. Dla porównania BF2 (też sieciówka) chodzi baardzo dobrze. Grę reinstalowałem dwa razy. Jakieś pomysły ? Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Ściągnij najnowsze stery do grafy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts