Korba Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Składam do kupy AK Cymy. Juz prawie wszystko mam poskładane, ale został mi sie element z fotki poniżej. Nie pamiętam i nie mam pomysłu gdzie to powinno być. Dla zobrazowania wielkości, element leży na pudełku zapałek. Podpowiedzcie- będę wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Który jest to model kałaszka? Mam na myśli fabryczne oznaczenia - jest to cm.028 czy któryś nowszy? Quote Link to post Share on other sites
Korba Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 Jest to 0.28 ale z body wymienionym na metalowe od CM 0.36 Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Włóż magazynek do repliki i poruszaj nim do przodu i do tyłu zapewne strasznie teraz lata ;-) To część od gniazda magazynka w body. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 W body w przedniej części gniazda maga ma to być. Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Za dobrze nie pamiętam ale zdaje się że grubszą częścią do magazynka, zresztą jak to włożysz nie składaj repliki tylko przymierz maga i po problemie. Quote Link to post Share on other sites
Korba Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 Może w plastikowym body miało to zastosowanie. Teraz już nie pamiętam, a nie mam juz tego plastikowego. W metalowym mag siedzi ciasno i stabilnie. Metal body ma już ''wypustkę'' służącą za przedni zaczep maga. No nic, pokombinuję jeszcze. A jeśli giwera będzie hulac bez tego drobiazgu to też dobrze przecież. Dzięki, pozdrowiska. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Jeśli mag siedzi sztywno w metalowym body to odłóż ten element na półeczkę i tyle. Quote Link to post Share on other sites
Korba Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Cymka wreszcie poskładana całkowicie, strzela aż miło. Tajemnicza część nie znalazła zastosowania w tej replice i została odłożona ''na lepsze czasy'' Dzięki za podpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts