cichy-dat Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 witam posiadam replike Dboys m4 s-system zakupilem ostatnio mag real-cap firmy STAR i mam problem kulki wypadaja z magazynkow do komory magazynka zawsze 4 kulki zostaja i wypadaja z komory po wyjeciu magazynka co mam zrobic nie wiem czym to jest spowodowane pewnie tym ze magazynek nie dochodzi w pelni do cylindra czy przyszlifowanie magazynka pomoze? Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 zostają, ponieważ gdy jest ich więcej to sprężyna popycha ostatnią kulkę,a ta kolejną i tak dalej z każdą. Gdy ostatnia kulka wyjdzie z magazynka, nie ma co jej popychać i tak się dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ścierpłem. Jak wyciągniesz magazynek, zobaczysz taką rurkę, to jest wlot kulek z magazynka do komory hu, ta rurka ma swoją długość i w niej zostają kulki bo magazynek nie dopcha ich. Quote Link to post Share on other sites
cichy-dat Posted January 1, 2010 Author Report Share Posted January 1, 2010 ok już rozumiem dzięki!!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts