Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lanie wody... Nie smaruj lufy bo zalejesz hopa i będziesz mieć tragiczny zasięg. Lufę się czyści nakładając na szmatkę wyciora oleju sylikonowego, który doskonale zbiera cały syf a potem do sucha.

Kolejna sprawa to styki, które też łatwo padają, czyli nie dusimy powoli spustu tylko szybko i krótko. Pomaga bardzo MOSFET + całe nowe okablowanie.

jumpstyler: Nikt Ci nie powie czy ta replika będzie lepsza od innej bo nie jesteś tego sprawdzić. Wszystko zależy od egzemplarza, i samych bebechów repliki. Lufa 363 jak w każdej emce.

Poczytaj jest temat o tej replice, a najlepiej o całej rodzinie AR'ów JG. To jest pewnie ponad 100 stron. Szukaj, II klasa, JG i jedziesz.

Pozdrawiam.

Grzechotnik, masz rację. Aczkolwiek, chodziło mi o to samo, z tym że problem z ubraniem w słowa :)

Ja ze swojej strony polecam miękkie wyciory do wiatrówek, można kupić takie z miękkim włosiem. Zero syfu po czyszczeniu.

EDIT: Wyciory takie wchodzą do mojej lufy 6,04 z wyczuwalnym oporem, więc nie są za małe.

Edited by Karmazyt

W sumie odległość jest nie ważna, bo to zależy kiedy rozwożą.

Naprzykład, w poniedziałek rano poszedł wysłać, we wtorek zawieźli paczkę do ciebie na pocztę a listonosz sobie pójdzie do ciebie w czwartek naprzykład, bo ma dużo paczek ;P

No i w sumie 4 dni czekania ;P