jumpstyler Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 Jednego bym kupił :D Ja już nad magami myślę a tu m4 nie ma :/ Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Takie krótkie magi fajnie wyglądają i są przydatne do wszelkich przeróbek M16/M4 na "karabiny wyborowe". Do szturmowania za mało kulek mieszczą ;) Kup zwykłe low-capy jak będą już na Taiwanie i tyle ;) Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Używałem ich w szturmówce typowej. Wystarczy mieć ze 3-4 sztuki i speedloader. No i nie strzelać jak wariat :P "Ogień" zaporowy także nie stanowi problemu. Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 A mi coś poczta nawala. We wtorek będzie 2tyg. ;/ A jak przyjdzie to kupie jednego metalowego low capa i z 2-3 te plastikowe :D Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Jak mi ktoś z komisu na WMASG-u wysyłał, priorytetem PP, to dochodziło w max 48h. Zapytaj sprzedąjacego o zeskanowanie dowodu nadania. Dwa tygodnie to za dużo, nawet jak na paczkę ekonomiczną. Quote Link to post Share on other sites
skejtowy Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Jacek GROT, nie powiedziałbym... Ja sprzedałem właśnie replikę na allegro CM 0.31 no i wysłałem ekonomią w tamtym tygodniu we wtorek i do tej pory nie dostała Pani która ode mnie kupiła, oczywiście wysłałem za pobraniem i adres się zgadza, no ale regulamin poczty mówi, że 14 dni może iść ekonomia... Potem pójdę na pocztę... Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 A widział ktoś szynę na chwyt przedni ale samą szynę na dół? Taką żeby rączkę zamontować :D Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 No przecież podałem ci w linku kilka postów wcześniej, poszukaj ;) Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 A to ona jest na dół? Myślałem, że na dół :P Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Jumpstyler wygrałeś postem powyżej ! Quote Link to post Share on other sites
skejtowy Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Rzeczywiście :D Gafę zrobił po prostu :P Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 A kurde. Jaki błąd :P Miało być: A to ona jest na dół? Myślałem, że na boki icon_razz.gif Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 16, 2010 Author Report Share Posted January 16, 2010 (edited) Gość mi takie coś napisał, że poszedł na pocztę i dał im potwierdzenie nadania. Oni poszli na magazyn i okazało się, że paczka tam leżała. I napisał czy chce ją kupić. I ja nie wiem co odpisać. Może lepiej napiszę, żeby mi kasę oddał, bo mi się wydaje, że on coś kombinuje. A wy co byście zrobili? Czy lepiej za oddaną kasę kupić G.5 Galaxy ? Edited January 16, 2010 by jumpstyler Quote Link to post Share on other sites
skejtowy Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 W sumie, to możesz brać Galaxy, ale jeśli masz więcej kasy, to lepiej zainwestować w coś lepszego. Np. G36 od JG, a wersję C,K to zależnie od Twoich upodobań, różnią się tylko wizualnie... No i w wersji K, masz dłuższą lufę. Czekaj jeszcze, aż ktoś inny się wypowie :) Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Taak, o wiele lepiej zrobisz kupując Galaxy. Masz gwarancję, nówkę i żadnych szwindli. Quote Link to post Share on other sites
skejtowy Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Tak, ale jeśli ma fundusze, to nie lepiej zrobi kupując G36C JG czy tam inny model G36? Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 To jest ten sam przedział jakościowy ;) Zależy co mu się podoba, g36c, mp5k/pdw czy ak47 :) Quote Link to post Share on other sites
skejtowy Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Tak, tak, ale MP5 ma krótszą lufę, przyznaj :D Quote Link to post Share on other sites
jumpstyler Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 Można zamknąć :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts