kedziorbiker Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Witam mam takie pytanie posiadam w swoim karabinie plastikową kolbe i okladziny, i chciałbym okleić jakąś okleiną meblową.Co o tym sądzicie a może macie inne pomysły!! 8) Przypomonam ze mam mało kasy i na drewna do swd mnie nie stać pozdrawiam :killer: Link to post Share on other sites
rumak Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Ostatnio już ktoś to zrobił w dziale Karabiny Wyborowe w temacie o SWD A&K i tam powinno znaleźdź się Twoje pytanie. Z tego co pisało to okleina odrywała się od uderzenia, zadrapuje się łatwo, itp. Ogólnie okleina nie jest do tego stworzona, okleja się nią meble, itd. więc po jakimś czasie marnie to będzie wyglądać. Zerknij tam bo piszą też jak zrobić samemu drewna do SWD, napewno to będzie lepszym wyborem. Pozdrawiam P.S: Nie w samym temacie o SWD A&K lecz tu: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=66890&st=0 Edited January 7, 2010 by rumak Link to post Share on other sites
Recommended Posts