napod Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 (edited) Wiecie może jaki rosyjski Specnaz korzysta z mundurów DPM? Możecie podać mi również jakąś kaburę dla rewolweru Colt Python 4" KWC? [Następnym razem śmiecenie w innych działach będzie skutkowało wykasowaniem wątku.] Edited January 9, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 DPM to brytyjski kamuflaż, a Specnaz używa rosyjskich mundurów takich jak Flectarn D lub partizan. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 http://img523.imageshack.us/img523/1113/p10100681ou.jpg A tutaj? Chyba że to nie rosyjski... Swoją drogą kupie gdzieś Flectarn D albo partizana z demobilu i co z tą kaburą? Najlepiej żeby była modułowa. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 wolfran weź nie pie... jak się nie znasz. Rosjanie używają odmiany DPMa - nazywa się SMOG Na fotce: Lewy środkowy bok kadru : Kamysh, obok niego czarna koszulka i spodnie w bieriozce, na pierwszym planie po lewej spodnie w SS-Summer ( od Partizzana), koszulka we Florze . Koleś w berecie, żołnierz Specnaz Vityaz ma maskałat jednoczęściowy własnie w SMOGu. Przeciwnik w kasku bokserskim ma jakiegoś wieśniaczego Lesa( spodnie). Facet z kamerą znowu Kamysh Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Trochę pomyliły Ci się działy... Quote Link to post Share on other sites
napod Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Wymieniłeś mundury na obrazku ale teraz głównie chodzi mi o to czy można gdzieś w Polsce kupić z demobilu Flectarn D, a co z tą kaburą? Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Flectarn-D nie jest "oficjalnym" mundurem wojsk FR, dlatego nie znajdziesz go w żadnym demobilu. Nówki możesz kupić na Redzonie, albo poszukać używek w komisach (polecałbym głównie komis na rus.mil.pl), jeśli tam nie znajdziesz to jeszcze pozostaje zamówienie nowego z zagranicy (np. zamówienie przez Cziko, znajdziesz o tym temat w komisie). Na kaburach do rewolwerów się nie znam i nie wiem gdzie je znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 Dobra, patrząc na ceny tych mundurów skombinuje SMOGa. ;P Możecie jeszcze pomóc mi z tą kaburą i powiedzieć czy można dostać gdzieś kamizelkę taktyczna do 400 zł podobną (krój, kamuflaż) do Tarzan M32 (PODOBNĄ, NIE ORYGINAŁ). Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Za 400 mógłbyś dorwać nawet nowy oryginał. Ale nigdzie ich nie widziałem ostatnio na sprzedaż. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted January 8, 2010 Author Report Share Posted January 8, 2010 kazik_: Przez Cziko od SPOSNu w cenniku nie ma to gdzie kupić? Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Kamizelka jest Spławu, więc... Alternatyw ze SPOSNu jest parę (Lorika, Nerpa), ale obie modułowe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts