Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kombinezony?

Recommended Posts

Ja takie spodnie posiadam. Generalnie sa calkiem ok - uszyte calkiem porzadnie (poza guzikami, ktore odpadaja co chwila), kroj praktycznie taki jak BDU. Wady to poza odpadajacymi guzikami bardzo gruby malo przewieny material - zeby byly wkomfortoweygodne w lato trzeba wziasc wiekszy rozmiar zeby powietrze moglo cyrkulowac, plytkie kieszenie i spore (wieksze niz w bdu) zwezenie nogawek (ja osobiscie tego nie lubie).

Moim zdaniem lepiej wziasc wersje szyta na wzor M65 bo militariowe wersje tych spodni sa zrobione bardzo fajnie i sa bardzo wygodne.

Pozdrawiam

Siema!

Masz może jakieś fotki bo na tych z militaria za dużo nie widać. Mój mail: hkadam1@interia.pl. Z góry dziękuje!

Pozdrawiam!

EDIT: właściwie mogłem zapytać na PW. Post do skasowania iprzepraszam za kłopot - coś dzisiaj roztargniony jestem.

tak samo jak z plamiakiem :cry: rarytasy

no czarny to nie taki rarytas - jest do dostania - kup pierwszego lepszego komandosa czy inne pismo dla ochroniarzy - tam sa reklamy film ktore szyja. ja swoj granatowy SWAT uszylem w strojemoro.prv.pl i polecam, czarny mialem uszyty w firmie ktora szyla na sluzb mundurowych , plamiak - tez byl do dostania... wszystko jest kewstia kasy - bylo to wielokrotnie walkowane - uzyc opsji szukaj. reszta na PW

alx_1.jpg