PiterTKD Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Na Taiwanie mają kulki PJta Bio, szukałem, ale nic nie było napisane o kulkach Bio od PJ. Ktoś ich używa?? Jak tak proszę o info :) Quote Link to post Share on other sites
kosiniak Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Przyłączam się do pytania. Chciałbym używać kulek bio, bo wolę nie zostawiać po sobie śmieci w lesie. Tylko nie wiem czy te P&J są ok. Moze jakieś inne są lepsze? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Jest ta sam, precyzja co w zwykłych, do luf precyzyjnych się nie nadają. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Ja ich używam. Do strzelby Benelli, tam precyzja nie ma znaczenia. Fakt faktem , latają jak chcą... następną paczkę P&J wezmę zwykłych, niestety. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts