asgman5 Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Mam taki scenariusz dla was. Akcja powinna rozgrywać się w lesie, najlepiej gdy wszystko jest mocno zielone ( czyt. kwitnie :)) ) 3-4 Snajperów ma 5 minut na ukrycie się gdzieś w lesie, po 5 minutach ok. 10 kolesi z teamu alfa wkracza w las i próbuje znaleźć i zabić snajperów. Snajperzy: a)Rady -najlepiej jakby mieli kamuflaże, -chować się w odstępach lub po 2 dla wszech informacji ^^ b)Co mam robić? -eliminować wrogów -kryć i nie dać sobie wpakować kulki ^^ Alfa: a)Rady -chodźcie cicho w małych grupkach, najlepiej gdyby to byly grupki 2-3 osobowe -zachowujcie się cicho b)Co mam robić? -zabić snajperów -także nie dać sobie wpakować kulki Wzorowałem się na grze Call of Duty Modern Warfare 2 (to była moja ulubiona misja specjalna ^^ ) Link to post Share on other sites
szczery Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 (edited) Wszystkie miasta które uważają, że to zajefajny pomysł niech się wpisują ;) Kraków Edited January 14, 2010 by szczery Link to post Share on other sites
Foka Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Aaaaargh :wink: :poddanie: Link to post Share on other sites
Recommended Posts