Robson Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 sluchajcie, widzialem, ze niektorzy z was (ale rowniez za granicami naszego panstwa) nosza obuwie pustynne.... ja tez myslalem nad zakupem tych butow ale po dluzszym zastanowieniu nie kupilem bo "po co mi buty na pustynie??", a pytanie brzmmi jak one sprawuja sie w lesie?? na jaka pogode moga byc urzywane?? Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Ja tam powiem, że biegałem w nich podczas cholernej ulewy i jakoś nie narzekałem 8) fakt, że po poźniejszym, chodzeniu po żużlu zrobiły się nieco bardziej czarne niż miały być, ale i tak są spoko :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 uzywam goretexowych pustynniakow Belleville, obecnie na stanie w Iraku i A-stanie i bardzo je sobie chwale. oprocz faktu ze sa oczojebne Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 Będe miał (wątpliwą) przyjemność przewalczyć Ice Shield 2 w "oczojebnych" polskich gepardach II (Bo mi się stare dobre desantówki rozeszły :( ). Jak wrócę to zdam relacje z użytkowania. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 a ja nie uwazam zeby byly oczojebne :) kupilem niedawno w pustynnym kolorze, bo akurat byly to jedyne wygodne dla mnie buty, i coraz bardziej mi sie podobaja do woodlandu - a predzej czy pozniej i tak ciut sciemnieja Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 tez recht. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 zasada jest prosta: i tak buty niewazne jakiego koloru po pierwszym zaliczeniu blotka beda koloru... blotka :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts