Wukasz Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 http://www.toygunuhc.com.tw/Product/index....oduct=91&open=1 Wiem, ze malo osob o tej replice slyszlo. Gun jest dostepny w Polsce, szczególnie w Trójmieście ;). Recenzje w sieci zbiera dosc pozytywne. Oszczedny choc plastikowy (prawie jak spring z napedem gazowym). Główną zaleta jest fakt, ze jest bardzo tani (180 pln wg. moich informacji). Wiem, ze za ta cene niezawodnosci nie ma sie co spodziewac jednak ma to byc gun bojowy (moja teoria mowi, ze musze miec dwa gaziaki - jeden na strzelania, tani i do rozwalenia, drugi zas pod podusie i do pieszczenia ;) :D ) Zatem, zblizajac sie powoli do sedna postu, pytanie: Kto go uzywa/uzywal i jakie ma z nim doswiadczenia. Dziekuje. Dla upierdliwych: na forum o nim nic nie ma :P Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 Gun jest dostepny w Polsce, szczególnie w Trójmieście a gdzie dokladnie :?: :?: :?: Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 6, 2004 Author Report Share Posted September 6, 2004 Gdybym chciał powiedziec to bym powiedział od razu :D Ale, ze mnie ciagniesz za jezyk to powiem: na Tajgunie, lecz w sklepie nie na witrynie. Mam nadziej, ze zamiast kolejnych pytan ktos sie wypowie na temat :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts