mikoloslaw3 Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Czy ktos nie wie gdzie kupic w łodzi gearbox v.6 kompletny . Szukałem w zakładce komis i nie znalazłem. Link to post Share on other sites
Gogin Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) 5 sekund w Gyglu: masz i zaniknij w niebycie... W Łodzi będzie ciężko zaiste, widocznie będziesz musiał dopłacić do przesyłki, tyle... Edited February 4, 2010 by Gogin Link to post Share on other sites
mikoloslaw3 Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Szukałem i nie znalazłem kompletnego nawet wysyłkowo. Link to post Share on other sites
Gogin Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 A nad tym myślałeś? Co prawda dochodzą niemałe koszta sprowadzania zzagranicy, ale łożyska masz standardowe, a nie niestandardowe jak w marujcu. Co prawda silnik kiepski w tym jest i parę innych rzeczy, ale GB pełny, czyż nie? Po resztę odsyłam do tematu o P90 chińskiej produkcji, chyba, że zależy Ci na GB TM'a V6. Link to post Share on other sites
mikoloslaw3 Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 Może byc hinszczyzna ale gdzie taka dostac w Polsce i czy bendzie kompatybilna z tymi lepszymi firmami czy nie. Te braki w ortografii wypalają oczy. Proszę pisać poprawnie/Antol Link to post Share on other sites
Recommended Posts