sas Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Czy próbował ktoś nosi okularki Uvex x one nałożone na zwykłe "korektory"?? Czy nie uwierają?? Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ja mam UVEX skyper i bardzo sobie cenie te okulary , nie raz uratowały mi wzrok... Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Pod X-One'y nie wsadzisz zwykłych okularów. Chyba pod Astrospeci da się założyć okulary ale nie pamiętam. No i oczywiście pod gogle. Quote Link to post Share on other sites
Lizard Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Sas i inni zainteresowani - a ja jesze powiem, ze zanim kupicie jakiekolwiek okulary, niezaleznie czy nosicie korekcyjne czy nie, sprawdzcie najpierw w jakims sklepie uvexa czy u kumpla czy beda wam pasowac na twarz. U nas wiele osob nosi i-vo i sobie je ceni, ale np moj ryj i kumpla ktory tez je chcial sie kompletnie do nich nie nadaje - miedzy koscia policzkowa a okularami jest szczelina na palec lub dwa bieganie z czyms takim moze dla niektorych byc niemilym doswiadczeniem. NIe radze kupowac on-line. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts