SMD Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Pytanie od laika do znawców, ew. właścicieli mp5k produkcji tokyo marui. Jak zamontować pasek? jest jeden uchwyt ('ucho') z tyłu, drugiego nie widać... trzeba coś dokupić? do niektórych modeli można dokupić np. przedni/tylni uchwyt do paska...co z mp5k? :? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Tak szczerze mówiąc to zawieszenie mp5k powinno wyglądać mniejwięcej tak jak popularne ostatnio "smycze". Przypinasz to maleństwo za uszko z tyłu i mosisz pod ramieniem :wink: Quote Link to post Share on other sites
SMD Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 dzięki za informację. Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Witam Poza głównym tematem: w MP5K PDW jest inny przedni pin (przytrzymujący chwyt przedni) - z "uchem", który umożliwia przymocowanie pasa w dwóch miejscach, nie tylko z tyłu. Proponuję poszukać go w sklepach internetowych - może jest na MG. Mam nadzieję, że moja rada się przyda 8) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 ...tylko poco. Noszenie mp5k na pasku zamontowanym w dwóch punktach będzie raczej niewygodne zważywszy na jego mikroskopijne rozmiary :wink: Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Hmmm, a czy tradycyjne zawieszenie do MP5 nie jest za długie ?? Bo jak sie wsadzi MP5 K pod ramie to może troche wisieć za nisko :) Chociaz osobiście nie widziałem wiec nie wiem, ale się zastanawiam, czy trzeba samemu zrobić takie zawieszenie pod pache ?? :) Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 ...tylko poco. Każdy robi to' date=' co lubi, prawda? Ja tylko poddałem pomysł 8) Noszenie mp5k na pasku zamontowanym w dwóch punktach będzie raczej niewygodne zważywszy na jego mikroskopijne rozmiary :wink: Dlatego, tak w ogóle, doradzałbym kaburę udową na MP5K, tyle tylko, że trudno ją dostać. Ale to już mały OT :wink: Hmmm' date=' a czy tradycyjne zawieszenie do MP5 nie jest za długie ?? Bo jak sie wsadzi MP5 K pod ramie to może troche wisieć za nisko Chociaz osobiście nie widziałem wiec nie wiem[/quote']Hmm, pytanie, czy mówisz o pasie dwu- czy trzypunktowym? Ja widuję MP5K na pasie pod pachą u Johana_JK - jednego z Gorylasów. Pas sprawia wrażenie takiego w sam raz, ale nigdy nie pytałem, czy był jakoś przerabiany czy coś. Możesz napisać do niego na PW. Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 @Davidoff łokej, dzięki :) (tak na marginesie chodziło mi o 2 punktowy) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts