Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jak zamontować zawieszenie taktyczne do MP5K TM?

Recommended Posts

Pytanie od laika do znawców, ew. właścicieli mp5k produkcji tokyo marui. Jak zamontować pasek? jest jeden uchwyt ('ucho') z tyłu, drugiego nie widać... trzeba coś dokupić? do niektórych modeli można dokupić np. przedni/tylni uchwyt do paska...co z mp5k? :?

Witam

Poza głównym tematem: w MP5K PDW jest inny przedni pin (przytrzymujący chwyt przedni) - z "uchem", który umożliwia przymocowanie pasa w dwóch miejscach, nie tylko z tyłu.

Proponuję poszukać go w sklepach internetowych - może jest na MG.

Mam nadzieję, że moja rada się przyda 8)

Pozdrawiam

...tylko poco.

Każdy robi to' date=' co lubi, prawda?

Ja tylko poddałem pomysł 8)

Noszenie mp5k na pasku zamontowanym w dwóch punktach będzie raczej niewygodne zważywszy na jego mikroskopijne rozmiary :wink:

Dlatego, tak w ogóle, doradzałbym kaburę udową na MP5K, tyle tylko, że trudno ją dostać.

Ale to już mały OT :wink:

Hmmm' date=' a czy tradycyjne zawieszenie do MP5 nie jest za długie ?? Bo jak sie wsadzi MP5 K pod ramie to może troche wisieć za nisko Chociaz osobiście nie widziałem wiec nie wiem[/quote']

Hmm, pytanie, czy mówisz o pasie dwu- czy trzypunktowym?

Ja widuję MP5K na pasie pod pachą u Johana_JK - jednego z Gorylasów. Pas sprawia wrażenie takiego w sam raz, ale nigdy nie pytałem, czy był jakoś przerabiany czy coś.

Możesz napisać do niego na PW.