Morphys Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Ktoś kupował coś w tym sklepie ? Jakieś opinie na jego temat ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 kupiłem tam swoja pierwszą replikę aeg'a - g36c. brak paragonu, gwarancji, zapakowane było w fabryczny karton i owinięte tylko szarym papierem. pieniądze przelewałem na konto które mi śmierdziało adresem PHU KAJA... Quote Link to post Share on other sites
Kaczma Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Zamówiłem body do eMki. Czekam 2 tygodnie na paczkę i nic. Zadzwoniłem dowiedziałem się "oj zapomnieliśmy o Pana paczce" i tyle. Myślałem ze dorzucą jakieś kulki za zwłokę, a nie dostałem nawet paragonu :D Raczej unikam tego sklepu. Quote Link to post Share on other sites
loginald Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Kupowałem magazynki, nie dostałem paragonu, zamówiłem im kontrole. Quote Link to post Share on other sites
Morphys Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 Po waszych opiniach pewnie bym się bał coś tam zamawiać, ale wtedy mi się śpieszyło. Kupowałem jakieś drobne pierdoły przez ich www w sumie na jakieś 60 zł. Późnym wieczorem poszedł przelew z Mbanku i paczka była u mnie za dwa dni. Ogólnie jestem zadowolony z obsługi. Tylko nie pamiętam czy dostałem paragon. Hmm... :P Quote Link to post Share on other sites
djrafcik Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Zamówiłem kilka dni temu pas nośny i gumkę hop up. Doszło następnego dnia (płatność za pobraniem). Również nie dostałem paragonu, a cena z gumki została zamazana markerem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts