kulogniot Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Chodzi mi o kontrakty amerykańców level 6. Orientuje się ktoś w jakim przedziale temperatur sprawdza się taki ubiór? Zabieram się by nabyć komplecik a przynajmniej gatki a że zima już się kończy pojawia się moja niepewność, bo nie wiem czy wiosną też się sprawdzą. Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Chmielu7 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) O ile się orientuje to LVL6 to tylko lekka kurtka przeciwdeszczowa. Ciepła za dużo toto nie zapewni. Więc jeśli chodzi Ci o to czy się w tym nie ugotujesz, to raczej nie ;] Edited February 8, 2010 by Chmielu7 Quote Link to post Share on other sites
kulogniot Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 (edited) To chyba jest lvl5 :D 7 jest już na jakieś syberyjskie mrozy chyba no a 6 pojęcia nie mam i tu jest mój problem. Tylko znalazłem zobrazowanie od 1 lvl do 7. Edited February 8, 2010 by kulogniot Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Przeca to membranówka. Goretex znaczy się. Quote Link to post Share on other sites
kulogniot Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 No tak do tego już doszedłem, i nie wiem za bardzo co miałeś na myśli. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Samo w sobie chroni przed wiatrem i deszczem. Jak założysz pod spód polar albo wełnę, to jeszcze nada się i na zimę. Temat był wałkowany wielokrotnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts