Korba Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Poleccie jakis naprawde dobry jakościowo spręzynowy pistolet. Wszędzie broń krótka spręzynowa to sam fajans i shit. Nie pytam tysięczny raz: ''jaki pistolet kupic'' Nie wymagam również od pistoletu osiągów replik długolufowych. Szukam czegos wykonanego z metalu (nie wymagam stali, niech juz i ZnAl będzie) trwałego i w znacznej mierze przypominającego ostry odpowiednik. (Wiem, wiem. Ostry Glock też ma sporo plastiku. Tyle że innej klasy) Jestem gotów zapłacic więcej niż te 30-70 zł za wszechobecny plastikowy shit z kawałkiem aluminiowej rurki udającej lufę. Gdzie szukac dobrych sprężyniaków? Bo jakos nic nie znalazłem sensownego do tej pory. Marka i model obojętne (byle nie przypominały pistoletu Janosika czy Rumcajsa :wink: ) Edited February 8, 2010 by KorbaSWD Link to post Share on other sites
bushmaster Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Obejrzyj recenzje springów Potem luknij pistolety różne lub pistolety sprężynowe , zbrojownia-pistolety sprężynowe . Edited February 8, 2010 by bushmaster Link to post Share on other sites
Korba Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Przejrzałem i Twoje linki i wiele innych. I z metalowymi pistoletami bida. No może oprócz sporadycznie pojawiających sie armat typu Desert Eagle czy Colt 1911. Bo te akurat modele zupełnie mi nie pasują. Link to post Share on other sites
Recommended Posts