RafZielak Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Czym prócz ceny różnią się magazynki hi-cap produkowane przez Tokyo Marui, Classic Army i ICS ?? Niestety ... na forum nei znalazłem nic takiego. Byłbym wdzięczny za opinie użytkowników tychże. Czy CA jest dużo gorszy od TMa ?? Bo różnica ceny pomiędzy nimi jest olbrzymia. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wypowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 ... Czy CA jest dużo gorszy od TMa ?? Bo różnica ceny pomiędzy nimi jest olbrzymia... Bez przesady 40 zł to nie tak dużo.A co do magów CA to lubią sie zacinać, naszczęscie mi zdarzyło się to tylko raz ale z opini zasłyszanych jak i własnych doświadczen wiem ,że nie jest to tylko problem jednostkowy. pozdr Quote Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Witam Magazynki ICS-a sa przede wszystkim wezsze od reszty. Oczywiscie nie na tyle zeby nie pasowaly ale wystarczajaco zeby magazynek sie lekko kolebotal w gniezdzie. Co do niezawodnosci sie nie wypowiadam bo nie mialem wielu doswiadczen z roznymi producentami (jedynie magazynki TM podawaly u mnie czasem kulki podwojnie). Ronin Quote Link to post Share on other sites
RafZielak Posted September 19, 2004 Author Report Share Posted September 19, 2004 Dokładnie. Zgadzam się z Martiim. To jest róźnica prawie połowy kolejnego hi-capa dlatego pytam czy warto przepłacać. Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi i czekam na więcje ... nie ukrywam, że im szybciej tym lepiej bo muszę szybko coś kupić. :) Quote Link to post Share on other sites
_Shodan_ Posted September 19, 2004 Report Share Posted September 19, 2004 Witam Z tego, co zaobserwowałem u siebie: ICS - straszne luzy, bez kombinacji kiepsko podaje kulki. CA - pasuje jak zamek karabinowy, dobrze podaje kulki. TM - lekkie luzy, dobrze podaje kulki. Aaa... moje MP5 jest produkcji ICS-a. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 19, 2004 Report Share Posted September 19, 2004 WitamZ tego, co zaobserwowałem u siebie: ICS - straszne luzy, bez kombinacji kiepsko podaje kulki. CA - pasuje jak zamek karabinowy, dobrze podaje kulki. TM - lekkie luzy, dobrze podaje kulki. Aaa... moje MP5 jest produkcji ICS-a. Pozdrawiam. To ja dorzuce swoje 5 groszy tez. ICS - pasuje, dobrze podaje kulki, troche sie chwieje ale lekko CA - kolebie sie w gniezdzie, kiepsko podaje kulki TM - wszystko w porzadku MP5K z TM. Odnosnie CA i ich magazynkow mam niestety nienajlepsze zdanie. Bardziej niezawodne okazuje sie jednak TM. Quote Link to post Share on other sites
Berserker Posted September 19, 2004 Report Share Posted September 19, 2004 To zależy od punktu widzenia ale różnica jest dośc duża, jak dla mnie. Wszystko zalezy od funduszy to racja ale z kolei gdybym miał do wyboru towar tańszy a gorszy jakościowo to wolałbym kupić nawet droższy dwa razy ale dobrej jakości.Jeszcze co do magazynków TM kumpel ma hi-capa tej firmy i tez od czasu do czasu ma problemy z podawaniem kulek . pozdr Quote Link to post Share on other sites
Lukzari Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Ja tam używam hi-cap'a ICS do MP5 Marui i nie odnotowałem żadnych nieudogodnień :) to już o wiele gorzej wypada low cap TM który był orginalnie z MP5 bo nie podaje kulek down jeden :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts