SlayerASG Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Witam wszystkich. Chciałbym żebyście doradzili mi jakieś magazynki do AK74, które podpasują do modelu CM040C. Chodzi mi tylko i wyłącznie o Mid-Capy i koniecznie czarne. Czekam na wasze propozycje. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 MAG albo PJ+ dobrej jakości kulasy. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Lepiej MAG. Mam, polecam, a o PJ i różne rzeczy czytałem i różne rzeczy widziałem. A co do kulek w pełni się zgadzam - żadne PJ czy gunfire'y nie podejdą. Quote Link to post Share on other sites
Karcen Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Hmm nie chce deprecjonować firmy MAG ale kupiłem od nich kiedyś jednego midcapa do AK 74 i niestety ale nie trzymał kulek, przy uderzeniu w bok maga ten ząbek co przytrzymuje kulki puszczał i miałem istną fontannę kulek. Obecnie używam Pejotów mam ich chyba z 7 i jeszcze ani jeden taki felerny mag mi się nie trafił. Być może miałem pecha i trafiła mi się kiepska partia, nie wiem nie mniej jednak przestrzegam ! Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Hmm nie chce deprecjonować firmy MAG ale kupiłem od nich kiedyś jednego midcapa do AK 74 i niestety ale nie trzymał kulek, przy uderzeniu w bok maga ten ząbek co przytrzymuje kulki puszczał i miałem istną fontannę kulek. Obecnie używam Pejotów mam ich chyba z 7 i jeszcze ani jeden taki felerny mag mi się nie trafił. Być może miałem pecha i trafiła mi się kiepska partia, nie wiem nie mniej jednak przestrzegam ! Też tak mam w swoich midach, słaba jest sprężyna trzymająca dynks który zapobiega wychodzeniu kulek... A sam ten dynks jest wg mnie za krótki. PJ'ty też mam i działają dobrze, zacinek nie miałem i podają nawet na dużym Rofie. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Poszukaj midów Cymy. Swego czasu były u krakmanów ale teraz jakoś ich nie widzę... :roll: Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 (edited) właśnie szukałem cymek ale nie znalazłem nigdzie. Zapytam krakmanów czy będą mieli, a jeśli nie to ew. kupie PJty bo widzę że są bardziej polecane od MAGów no chyba że ktoś ma jeszcze lepszą propozycje. Edited February 12, 2010 by SlayerASG Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Jak PJoty to kup od razu czarny matowy szpraj bo one się strasznie błyszczą, rzekł bym jak psu klejnoty. Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 to może inaczej do 150 zł 2 mid capy.. już wole zapłacić trochę więcej za 2 porządne midy niż bawić się w jakieś malowanie nowo kupionych magów.. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Od Midów P&J trzymać się z daleka, syf jakich mało. MAGi są ok. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 PJ to zdaje się to samo co Element? :roll: Brrr... Straszna kicha! Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Podejdzie takie cuś? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=5749 Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Tak w ogóle - co ma wybór magazynków do upgradu i tuningu?? :roll: Quote Link to post Share on other sites
SlayerASG Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 jak pytałem o wybór kolimatora na ak to mnie wygonili tutaj Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts