Brecha Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Czy ktoś wie jak tam zorganizować strzelanke? Bylem tam raz na paintballu i teren Ultra dobry. Quote Link to post Share on other sites
Szeryf_Wlkp Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 pierwsze słysze o tym terenie. koledzy z paintballu nie pomogą? Quote Link to post Share on other sites
Lukas_120 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 masz na myśli ten na rogozińskiej ? a on czasem nie działa nadal? sąsiad tam do pracy jeździ....hmm Quote Link to post Share on other sites
jackub Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 (edited) Z tego co pamiętam to... Raz kiedyś miała być tam akcja... wszystko uzgodnione z właścicielem a w dzień strzelanki nie wpuszczono nikogo na teren. Z kwitkiem odjechało sporo osób. Wg mnie kolo nie nadaje się do logicznej współpracy. Akcję organizował Team z Poznania Dzikusy (Oni wiedzą jak to się je i z czym, bo jestem często na ich imprezach) Wtedy hm... może się coś zmieniło. Edited July 11, 2014 by jackub Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Taaa miało to być pamiętne Euro 2012 w dniu 11 Listopada. Blisko setki (mam nadzieje, że nie przesadziłem) ludzi pod bramą, telefony do właściciela i na koniec info o tym, że powinien być tam jakiś cieć, ale ten z racji że jest święto to ma wolne i za nic nie przyjdzie (nawet za dodatkowe siano). Wszystko było umówione, dogadane itp. tylko nic na papierze... Pewnie można się z facetem dogadać, ale po pierwsze żądaj papieru, po drugie nie umawiaj się na dni świąteczne, bo jak nie będzie nikogo na terenie to właściciel nie zezwoli tam wejść. Dla nas (Dzikusów) teren (a właściwie właściciel) spalony. O namiary napisz do Zalmena - może jeszcze gdzieś ma. Quote Link to post Share on other sites
milijon44 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Taki artykuł z portalu wiadomości wczorajszych. Jeśli już gdzieś było na forum to proszę o usunięcie. http://epoznan.pl/news-news-50623-Dwa_pozna?skie_forty_stan?_si?_og?lnopolsk?_atrakcj? Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Dobrze by było, żeby coś się zaczęło w tych fortach dziać. Szkoda ich mi zawsze na stanie odłogiem. Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Nom, zwłaszcza że ponoć MPGM wydaje 900 000 pln rocznie (dziewięćset tysięcy ) na ich utrzymanie. Generalnie kpina i jawne złodziejstwo. Z drugiej strony jest bardzo poważny problem bo rzeczywiste utrzymanie takiego fortu to jest ogromna kasa i tylko komercja może to sfinansować. Plus jest taki że wujek Helmut budował to tak, że przetrwa wybuch nuklearny więc nie ma się co martwić o zawalenie. Quote Link to post Share on other sites
IndustrialPhantom Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Mam prośbę. Z kim należy się kontaktować w sprawie wynajęcia terenu w Złotnikach? Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Zalmen ma najlepszy kontakt Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts