hesus51 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Tak jak napisałem wcześniej nie interesuje mnie rozpoczęcie produkcji czegokolwiek. Tym samym nie wiem i nie interesuje mnie ile kosztuje technologia CNC. Szukam po prostu rozwiązania dla swojej repliki. A że lubię sobie pomajsterkować to kombinuję jak to zrobić. AnR czemu myślisz, że Cię prowokuję? I do czego niby miałbym Cię sprowokować? Po prostu taka była moja odpowiedź na Twoje "Matko Boska..." ;-) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Tak jak napisałem wcześniej nie interesuje mnie rozpoczęcie produkcji czegokolwiek. Tym samym nie wiem i nie interesuje mnie ile kosztuje technologia CNC. Szukam po prostu rozwiązania dla swojej repliki. A że lubię sobie pomajsterkować to kombinuję jak to zrobić. Jak wyjdziesz z etapu majsterkowania i przejdziesz do etapu projektowania w dziale rewolucyjnych rozwiań to daj znać. Quote Link to post Share on other sites
ziolo69 Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 AnR jeśli twoja napinka ma wnieść do tematu coś konstruktywnego, to proszę Cię, przejdź do sedna póki jesteśmy młodzi. Temat powstał, aby rozwinąć dyskusję na temat ew. wykonania czegoś podobnego do V2 Fix Shocka i związanych z tym problemów. Szczerze, nie widzę sensu rozwijania dyskusji na temat kosztów wykonywania CZEGOKOLWIEK i spinania się o swoje poglądy. Jeśli komuś taki układ nie odpowiada, to prosiłbym ze swojej strony, aby nie dodawać kolejnych stron spamu tylko po to, żeby pokazać jak bezcelowy jest ten wątek. Ze swojej strony przepraszam za spam. W razie czego jest PW, wszelkie żale walcie do mnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts