Szczepansz93 Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Cześć. Kupiłem do swojego PJ4 ris nową gumkę hop up guardera. Oprócz gumki dostałem w zestawie jeszcze jedną, małą gumową część, taki malutki walec, do czego on służy i co z nim zrobić ?? Quote Link to post Share on other sites
Laki Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Z tego co twierdzisz to ten ,,walec" to chyba gumka Guardera. Przy zamówieniu repliki poprosiłeś w komentarzu do zamówienia żeby ci ją zamontowali u nich w serwisie czy chciałeś sam to zrobić? Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Kupiłeś gumkę, a w zestawie Guarder dodaje dystanser, więc ten mały gumowy walec to dystanser. Quote Link to post Share on other sites
Szczepansz93 Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 tak, o dystanser chodzi ;p thx Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Po Twoich postach dochodzę do wniosku, że nie masz za bardzo pojecia o tym, także polecał bym Ci nie montować tego samemu lecz zanieść do kogoś kto sie na tym zna. Bo jest duże prawdopodobieństwo, że zrobisz to źle :-P Quote Link to post Share on other sites
Szczepansz93 Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 jaka pokrzepiająca odpowiedź ;] chciałem się dowiedzieć do czego to służy nim rozbiorę komorę HU, a człowiek uczy się na błędach ;] Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 To mam nadzieję że zakupiłeś dwie gumki :P Quote Link to post Share on other sites
Szczepansz93 Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 nie, przeczytałem nieco na forum o takiej wymianie gumki, spytałem się 2 osób o to w jaki sposób założyć ten dystanser, i wystarczyła 1 gumka. Kto pyta nie błądzi, ale tylko wtedy jak ktoś mu sensownie odpowie, a nie prawi gadki moralne... temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts