AnR Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Kupić słownik. Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 Słownik kupiony . Link to post Share on other sites
AnR Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 To teraz zadaj pytanie po polsku. Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 Cześć co zrobić wymienić żeby gieta pociągła 460-500fps . Link to post Share on other sites
AnR Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Wymienić pewne części. Jakie? Dowiesz się w odpowiednich topicka na temat tej repliki. Poszukaj. Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Cześć co zrobić wymienić żeby gieta pociągła 460-500fps . Musisz ją obić blachą stalową, najlepiej dość grubą, wtedy załaduj ją na jakąś katapultę i może wyciągnie te 460-500fps. Bo tak to za lekka jest, żeby osiągnęła tą szybkość. W sumie możesz napchać jeszcze trochę ołowiu po szparach wszędzie, na pewno pomoże. Link to post Share on other sites
szumitek Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 (edited) Najprościej jest poprosić przeciwnika żeby podczas ostrzeliwania się biegł w Twoim kierunku, prędkość kulki i celu dodadzą się a jak będzie to jakiś sprinter to może ponad 600fps-ów wyciągniesz, oczywiście wszystko zależy od wielkości stóp przeciwnika :wink: Podsumowując chciałem tylko napisać że nie musiałbyś czytać tylu niepochlebnych postów gdybyś zwalczył lenistwo i trochę poszukał ;-) Edited March 5, 2010 by szumitek Link to post Share on other sites
Zachar Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Cześć co zrobić wymienić żeby gieta pociągła 460-500fps .Kup sprężynę M150 i akumulatorek Li-Po 11,1V. Będziesz miał te swoje 500 fps, ale nie wiadomo jak długo. Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 Kup sprężynę M150 i akumulatorek Li-Po 11,1V. Będziesz miał te swoje 500 fps, ale nie wiadomo jak długo. Chyba 50 kulek Nie szczerze to tak Wiem ze mam wymienić szkielet gb v3 na wzmocniony ale jaki ?? Oraz cylinder głowiec cylindra tłok głowice tłoka Link to post Share on other sites
AnR Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 (edited) Rzadko to mówię, ale jesteś mega denerwującym i głupim dzieckiem. Idź do piaskownicy Dragon Balla z Kolegami oglądać, albo ciągnąc młode dziewczęta za warkoczę. Airsoft jest dla osób dorosłych, a takowe charakteryzują się umiejętnością zbierania i analizowania materiałów oraz samodzielnością. Edited March 5, 2010 by AnR Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted March 5, 2010 Author Report Share Posted March 5, 2010 To żeby nie to ja wybrałem Szkielet gearboxa v3 oraz ten zestaw I moje pytanie czy to bedze pasowało ??. Link to post Share on other sites
AnR Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Chcesz zestaw? Proszę. Zęby STU CA, tłok Madbull'a, SP140, Bu guardera... Masz, a kto Ci to teraz złoży, co? Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 (edited) Chcesz zestaw? Proszę. Zęby STU CA, tłok Madbull'a, SP140, Bu guardera... Masz, a kto Ci to teraz złoży, co? Złośliwie chcesz by koledze towarzyszowi rafikowi pękła fabryczna plasticzana prowadnica? :-F Tak czy na wspak jest do ciężkiego.. temat o tuningu G'iet JG. Noszę się ze szczerzą nadzieją na anihilację tego tematu w tempie natychmiastowym. Ło tutaj jest, żeby nie było, że jestem złym wujkiem. Będziesz w tym temacie pisał po ludzku to może ktoś Ci ktoś pomoże, jeśli banana nie dostaniesz. Edited March 6, 2010 by Gogin Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 A wystarczyło troszkę poszukać. BAH! Zamknięte... A. F. Link to post Share on other sites
Recommended Posts