Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam parę pytań nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc umieszczam go tutaj ponieważ najważniejszym moim pytaniem jest, jakie magazynki (mid-cap) kupić do tego m16 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2101 żeby były dobre i nie kosztowały fortuny po prostu jakie magazynki są najlepsze w stosunku cena/jakość.

Kolejne pytanie, moje oporządzenie bardzo luźno trzyma się wyglądu/wyposażenia wojsk Stanów Zjednoczonych w Wietnamie. Mam mundur w woodland camp, bonnie hat, biegam w junglach :) Mam M16 ale nie VN :D Czyli bardzo bardzo luźno trzymam się tych klimatów i teraz moje pytanie, potrzebuję kamizelki taktycznej, chodzi mi o jakaś podróbkę od Krakmanów z ACM jaką polecanie, żeby była funkcjonalna?? Do tego chcę dorzucić rękawiczki PJ w kolorze oliwkowym i jako ochrona twarzy myślałem o arafatce w kolorze oliwkowym i o ile nie będzie to wyglądało mega pro myślę, że powinno zdać egzamin. Chyba, że polecicie mi coś lepszego na ochronę twarzy ale myślę, że do x800 bonnie hat`a arafatka będzie grała całkiem dobrze :) Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i pomoc :)

Posted

Sprawdź temat o M4 od G&P.

Co prawda ma ponad 40 stron, ale jest tam trochę a magazynkach do M-ek G&P (M4 i M16 G&P to jest to samo; różnią się tylko wyglądem - bebechy są takie same, więc i magazynki tak samo pasują :) )

Ja osobiście polecam do tej repliki metalowe low-capy od BOYI i GFC. Na allegro.pl można je dostać już za 25 zł za sztukę :)