alvarado Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Chciałbym zmienić gumkę hop up i nie bardzo, z tego widzę, jest na co. W SpecShop polecają coś takiego ale w opisie wyraźnie stoi, że jest dedykowana dla TM a nie KSC... Możecie pomóc? :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
wally Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Czemu chcesz wymieniać gumkę? Standardowa bardzo ładnie kręci. Quote Link to post Share on other sites
alvarado Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Czemu chcesz wymieniać gumkę? Rozpada się - ta malutka kuleczka wpada do lufy, guma popękała i postrzępiła się. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Ja tego nie widzę, KSC ma inne ale skoro sklep poleca... To najwyżej oddasz i Ci zwrócą za przesyłkę ;] i towar. Quote Link to post Share on other sites
alvarado Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Ja też tego nie widzę a na odbieranie i odsyłanie zwyczajnie nie mam czasu. Dlatego napisałem tutaj... Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Witam, http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1877 zapytaj kiedy będzie dostępna. Quote Link to post Share on other sites
alvarado Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Pytałem - nie wiedzą... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts