pomidor94 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Witam. Posiadam o to ten kolimator : http://www.taiwangun.com/optyka_kolimatory..._a_c_m-399.html Problem z nim jest taki że, gdy proboje przestawic kropke na dół i kręce tym pokrętłem to nie ma roznicy w połozeniu kropki. Pierwszy dwa - trzy obroty o 360% przestawiaja troche kropke , ale dalsze krecenie nic nie daje. (kulki mi lataja pod kropke , i nie moge nic z tym zrobic) O co chodzi? brakuje mu skali czy jak? Quote Link to post Share on other sites
bioX Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Odrazu do sklepu pisz. Z chińskimi produktami nigdy nie wiadomo i może ma jakaś wadę fabryczną Quote Link to post Share on other sites
pomidor94 Posted February 27, 2010 Author Report Share Posted February 27, 2010 spróbuje, a nie ma jakiś domowych sposobów na to?, może ktoś z was miał podobny problem Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Jak u siebie próbowałem ustawić to też nie było widać żeby się przemieszczało, strzel, później pokręć dość mocno, wyceluj w to samo miejsce i strzel znowu, jak nic się nie zmieni dzwoń do krakmana. Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 U mnie w aimpointcie po tygodniu wysiadła czerwona plamka... Odesłałem na gwarancję, a potem sprzedałem... Quote Link to post Share on other sites
pomidor94 Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 te kolimatory ACM to chyba jakaś porażka... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Fudi Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Jeśli nie idzie monetą to tak jak już wcześniej koledzy radzili odeślij do Krakmanów. No chyba że kupowałeś z drugiej ręki :P JA posiadam od ACM-a ten koli i sobie go chwale: http://www.taiwangun.com/optyka_kolimatory...a_c_m-1760.html Może po prostu trafiłeś na wadliwą serię. W każdym razie masz go na gwarancji to ślij do Krakmanów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts